Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård hos Malliga Fötter i Bjärred

45-60 min 660 kr

I denna sköna behandling för dina fötter ingår fotbad, nagelvård, fotvård och borttagning av förhårdnader. Här åtgärdas även eventuella nageltrångs-, vårt- och liktornsbesvär. Det hela avslutas med en avslappnande massage.


Lilla medicinska fotvården

Max 30 min 560 kr

Denna snabba behandling är anpassad för dig med lättbehandlade fötter utan förtjockade naglar, nageltrång, tjocka förhårdnader, djupa hudsprickor och liktornar. Här ingår fotbad, nagelvård och hudvård med borttagning av mindre förhårdnader, men ingen massage.

Skulle jag göra bedömningen att dina fötter kräver en längre behandlingstid kommer jag enbart att behandla så mycket som den avsatta tiden tillåter och rekommendera dig att boka en vanlig medicinsk fotvård nästa gång. Räkna dock inte med att kunna ändra den aktuella bokningen eftersom den vanliga medicinska fotbehandlingen tar längre tid.


Medicinsk fotvård inkl spa

75 min 990kr

En skön behandling med lite extra! Utöver den ordinarie fotbehandlingen tillkommer en peelingkräm, en återfuktande fotmask och lackning av tånaglarna samt extra lång massage.


Delbehandling 440 kr

Behandling av nageltrång, liktorn och vårtor.

Under min vårtbehandling skär jag ner vårtan/vårtorna och applicerar ett vårtmedel. Eftersom vårtor orsakas av virus krävs fortsatt och regelbunden behandling som du själv genomför med egenvårdspreparat.

OBS! Jag tar ej remisser från sjukvården.